Tjenester

"Linn Cecilie er en meget kunnskapsrik dame som kan mye om mye.

Jeg kom til henne med spørsmål om treningsprogram, men endte opp med å få helhetlige råd og spesifikk veiledning i tillegg. I dag er jeg helt smertefri takket være hennes kompetanse."

YOGAREISER

Bli med oss på en uforglemmelig reise! Vi arrangerer yoga- og helsereiser 2021 og 2022,  både vår og høst, med daglige yogatimer, hotell, meditasjon, to sunne måltider hver dag, foredrag og mulighet for individuell oppfølging inkludert. Destinasjonene varier, og den neste turen med ledige plasser går til det unike og vakre SPA-hotellet i skogen i Vilnius. Se gjerne omtalene fra forrige tur hit. Kun 10 plasser. 

DATO:

 Kommer..

10 500,- 

TRENINGSTIMER

PT & YOGA

Vi arrangerer bedriftstrening, individuell trening og gruppetrening - skreddersydd til dine/deres ønsker og behov.  Vi tilbyr både digitale tjenester, inne- og utetreninger. 

fra 1050,-

FOREDRAG

Ønsker du eller din bedrift å lære mer om "Hvor lite trening og bevegelse som skal til for effekt?" , "Hvordan skape en sunn kultur på arbeidsplassen?"  eller ønsker et lynkurs i stressmestring ? Vi arrangerer store og små foredrag etter dine ønsker. 

fra 5500,-